ДРУГИ УПИСНИ РОК НА ФАКУЛТЕТУ ЗА МЕНАЏМЕНТ

Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима расписао је конкурс за упис студената у другом уписном року на основне и мастер студије. На основним академским студијама студенти могу да се определе за неколико смерова: инжењерски менаџмент, менаџмент у информационим технологијама, менаџмент у медијима, пословна економија и инжењерски менаџмент, као и за студије на даљину на смеровима менаџмент у информационим технологијама и менаџмент у медијима.

На мастер студијама осим пословне економије и менаџмента јавних набавки, од ове године нуди се и студијски програм менаџмент у здравству.

Пријаве се подносе сваког радног дана од 9 до 17 часова, а тест провере општих способности и склоности биће 9. септембра у 10 часова. Прелиминарна листа примљених се очекује 11. септембра, а коначна листа ће бити објављена 14. септембра.

Школарина за основне академске студије је 990 евра у динарској противвредности, за мастер студије пословне економије и менаџмента јавних набавки 1.200 евра, док је школарина на студијском програму менаџмент у здравству 1.500 евра.

За више информација потребно је доћи на Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима, Његошева 1а, односно позвати Студентску службу на телефоне 060/0400-127 и 021/2155-185.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *