PROVODIM DAN KAKO NAJBOLJE ZNAM 2!

Udruženje „Život kao inspiracija“ drugu godinu zaredom realizovalo je jedinstven  i sveobuhvatan projekat za osobe sa invalitetom koji je, u okviru programa #srbijabezbarijera, podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Reč je o autentičnom projekatu u Srbiji, s obzirom na to da je koncipiran na mnogobrojnim aktivnostima  koje se zasnivaju na talentima, veštinama, kompetencijama i jakim stranama. Mladima sa invaliditetom bili su ponuđeni različiti sadržaji, uz saradnju sa njihovim roditeljima, pratiocima i stručnim defektološkim timom. Napravljen je odabir i oni su kreirli „plan za srećan i uspešan dan“, u okviru kog du svakodnevno besplatno uživali u džudo veštinama, plesu, stonom tenisu, glumi i brojnim drugim zanimljivostima. Organizovane su i posete institucijama, radi razledanja kulturnih i drugih znamenitosti, a nisu izostala vožnja bicikala i šetnja po prirodi.

Za vreme letnjeg perioda organizovani su besplatni dnevni kampovi u sadranji sa Društvom za osobe sa autizmom Novog Sada i MNRO ( Novi Sad), plovidbe katamaranom i druge aktivnsoti u prirodi.

Više o ovom projektu na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=X3rBALD0zo4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *