ЗНАЧАЈ МЕДИЈСКЕ ИНТЕРПРЕТАЦИЈЕ ЗА ПРОМОЦИЈУ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА

Центар за културу, едукацију и медије „Академац“ организује четврту Међународну научно-стручну конференцију  под називом „Значај медијске интерпретације за промоцију културног наслеђа“. Конференција ће бити одржана на Факултету за менаџмент у Сремским Карловцима у суботу, 30. септембра, а званични језици конференције су српски и енглески.

Научни одбор чине чланови из 13 земаља: Велике Британије, Бугарске, Северне Македоније, Црне Горе, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Италије, Уједињених Арапских Емирата, Албаније, Кипра, Русије и Србије. Координатор пројекта је доц. др Александра Пењишевић, а уредник зборника радова на енглеском језику је доц. др Бранислав Санчанин.

Рад у зборнику може да има највише два аутора. Пријава теме на е-адресу akademac21000@gmail.com је до 25. јуна 2023. године, а крајњи рок за доставу радова писаних према упутству је 25. август 2023. године. Сви радови ће бити подвргнути двострукој „слепој“ рецензији. Као и претходних година, учесници не плаћају котизацију, а за ауторе је обезбеђено штампано издање зборника радова. Такође, радови ће бити доступни и у електронском облику за бесплатно преузимање. Зборник радова са међународним стандардним књижним бројем (ISBN) и дигиталним идентификатором (DOI) биће похрањен и доступан у Народној библиотеци Србије и Библиотеци Матице српске, као и у библиотекама факултета и високих школа друштвено-хуманистичког усмерења са којима Центар „Академац“ има успостављену сарадњу.

Суорганизатор конференције је Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима.

Покровитељ научне конференције је Покрајински секретаријет за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *